Post your CV - It only takes a few seconds

Parttime jobs in Asse

Page 1 of 1,373 jobs
JACK & JONES AALST IS LOOKING FOR A PARTTIME SALES ADVISOR. Solliciteer dan nu voor de functie van parttime verkoopmedewerker voor onze winkel in Aalst (18u…
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je bent een echte teamplayer.
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je verzamelt de bestellingen van onze winkels in het magazijn en stapelt ze snel en correct op paletten.
Coolblue
Zaventem
Als verkoopmedewerker, ben je het visitekaartje van Coolblue. Je adviseert onze klanten tijdens hun aankoopproces en weet de wensen van de klant op de juiste…
GAB - Groep Broekaert
Wemmel
Vendeur - Vendeuse (h/f/x) Scotch & Soda Parttime. Scotch & Soda est une marque internationale et reconnue qui est distribué par Groep Alain Broekaert à Ternat.
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 600 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de…
Samen met je collega’s zorg je voor een nette en verzorgde winkel zodat de klant makkelijk vindt wat hij zoekt. Je werkt graag in teamverband.
Coolblue NV
Zaventem
Na de dagstart sta jij alweer te springen om onze klanten te ontvangen. Met je eerste klant heb je meteen een goed gesprek over de nieuwste Samsung.
GAB - Groep Broekaert
Wemmel
Verkoper - Verkoopster (m/v/x) Scotch & Soda Parttime. Scotch & Soda is een internationaal eigenzinnig lifestyle brand dat verdeeld wordt door Groep Alain…