Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,319 jobs
Huis van het Nederlands Brussel vzw
Brussels
€11,61 per uur
Het Huis van het Nederlands Brussel zoekt jobstudenten die bezoekers de weg tonen in het gebouw.  op een of meerdere vaste halve dagen tijdens de week.
GAB - Groep Broekaert
Sint-Pieters-Woluwe
Vendeur - Vendeuse (h/f/x) McGregor Parttime. McGregor New York est le pionnier d’un style de vie complet depuis 1921: Vous êtes intéressé par cette fonction ?!
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...).
Je werkt als leidinggevende in een groep schoonmakers ( +/-15 personen ). Je neemt ook deel aan de uitvoering van de schoonmaaktaken. De Clercg op het nummer:
GAB - Groep Broekaert
Sint-Pieters-Woluwe
Verkoper - Verkoopster (m/v/x) McGregor Parttime. McGregor New York is sinds 1921 de pionier van een complete lifestyle:
Bruxelles Evere
DUUR:van 3 tot 12 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Als gepassioneerd sporter maak je sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.
Mevr. Charlene
Leuven
Are you a parttime shoelover? Wat ga je doen als parttime verkoopmedewerker? Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sint-Agatha-Berchem +17 locations
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Hanne Mertens
Aalst
Solliciteer dan nu voor de functie van parttime verkoper (18u/week)! VERO MODA AALST IS LOOKING FOR A PARTTIME SALES ADVISOR Zit fashion in je bloed en wil je…
Anderlecht
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Je ontvangt klanten en luistert naar hun noden. Je adviseert ze bij hun vragen en biedt ze oplossingen aan die overeenstemmen met…