Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Personenvervoer jobs

Page 1 of 54 jobs
johan de wulf
Dottignies
Je wordt verantwoordelijk voor het plannen van de vloot met hun chauffeurs van de stelplaats in dottenijs in een team van 2 personen ondersteund door 2…
Flexibiliteit is een grote must. Logisch redeneervermogen en snel kunnen anticiperen op veranderingen. Rijbewijs B + eigen wagen is verplicht!
Autocars De Polder
Antwerp (city)
Voeling met personenvervoer en/of het coachen van chauffeurs is een sterke troef. Als Dispatcher sta je in voor de opvolging van het stipte vertrek van de…
Antwerp (city)
Voeling met personenvervoer is een sterke troef. Opgericht in 1954, is Daoust de Human Resources onderneming met de meeste ervaring in België.
Déhora
Edegem
Keolis Vlaanderen is een gevestigde waarde in de sector van het bezoldigd personenvervoer in België. Wegens de toenemende groei van hun activiteiten, zoeken wij…
Agilitas
Brussels
Ben je in het bezit van een rijbewijs D en kom je graag onder de mensen? Dan ben jij de ideale buschauffeur die wij zoeken! Je vertrekt iedere dag vanuit Eeklo.
Onze klant is een marktleider in het bezoldigd personenvervoer in België en beschikt over een goed uitgeruste werkplaats met alle moderne tools en een vloot dat…
Agilitas
Kortenberg
Voor een klant van ons in Kortenberg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde planner - dispatcher voor personenvervoer. Je beschikt over een basiskennis Frans.
Dagelijkse planning van zowel chauffeurs (rijbewijs D) en voertuigen. Wijzigingen in de planning (problemen oplossen die zich op de weg voordoen).
Onze klant is een marktleider in het bezoldigd personenvervoer in België. Bent U de gemotiveerde chauffeur D waar wij naar opzoek zijn?