Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 383 jobs
Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een planner plaatsing keukens. Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 39 jaar gespecialiseerd is in…
Mevr. Lindsey Vandecasteele
Roeselare
U bent verantwoordelijk voor de globale planning van de plaatsing van onze keukens, en verdeelt deze over de verschillende projectopvolgers.
MOL
Staden
Je helpt mee met het voorbereiden van de planning van onze productie en denkt ook mee om deze te optimaliseren. Wil je meer informatie of meteen solliciteren?
Regiotalent
Roeselare
Je plant de aankoop van onze goederen en maakt dat deze efficient bij onze productielijnen aankomen. Je controleert dat de afspraken met onze leveranciers…
Maidy DECOENE
Roeselare
Voor de back-office van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een dynamisch Planner, dossierbeheerder. Volgende taken zullen tot je takenpakket horen:
ForFarmers
Ingelmunster
Eenmaal je dit proces volledig beheerst ga je je verdiepen in de afvoerplanning om jouw collega planners te kunnen vervangen bij verlof of afwezigheid.
€5.000 per maand
Hierbij gaan ze het niet laten, vanwege verdere uitbreidingsplannen zijn ze op zoek naar een Junior Planner die hun team komt versterken.
STADSBESTUUR ROESELARE
Roeselare
Samen met de ruimtelijke planners werk je mee aan stedenbouwkundige projecten in de stad (visievorming, opmaken van inrichtingsplannen, adviseren van RUP’s,…).
Darwin
Gits
Je bent verantwoordelijk voor het onthaal aan het loket dispatching en bent dus hét aanspreekpunt voor externe transporteurs en chauffeurs.
Voor de vacature als Agenda Planner zal je verschillende taken uitvoeren. Voor onze klant in Moeskroen zoeken we een Agenda planner Eén ding is zeker aan de…