Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,719 jobs
Group Verbeke
Sint-Eloois-Winkel
Na een inwerkperiode sta je in voor een efficiënte uitvoering van de activiteiten met betrekking tot de boringen en sonderingen:
Maidy DECOENE
Roeselare
Ervaring in aankoop, logistiek en planning is een plus. Je houdt iedereen op de hoogte in verband met wijzigingen omtrent de planning. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mieke Bekaert
Kuurne
Samen met je collega sta je in voor de planning m.b.t. Je maakt de planning op voor onze externe transporteurs rekening houdende met afgewerkte producten,…
Dhr. Goossens
Deerlijk
We zoeken een Verantwoordelijke planning. Planning opmaken en doorgeven aan de chauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de planning van personeel, grondstoffen…
Katia Vandemeulebroucke
Roeselare
Je bent verantwoordelijk voor de aanvraag van nieuwe en de opvolging van reeds bestaande vergunningen voor transport van verzadigde actieve kool.
Skyline Communications
Izegem
Assist with travel planning and agenda management. Ensuring schedules are met keeping up to date with the company’s knowledge, mission, purpose and goals…
Sophie Van Slambrouck
Roeselare
Je werkt in een dynamische kmo als allround bediende binnen een hecht team. Je neemt een ruim takenpakket op jou waarbij je als spilfiguur optreedt.
Mevr. Sylvie Dejonghe
Kortrijk
Als verantwoordelijke planning ben je een gemotiveerde werkkracht met de nodige kennis van en/of ervaring in algemene coördinatie en planning.
HR Concept
Roeselare
Je hebt inzicht in de logistieke stroom van goederen. Je hebt affiniteit met technische producten en productieprocessen.
Beveren (Roeselare)
De opvolging en planning van de verschillende filialen over gans België. Een eerste ervaring met planning is een must voor deze vacature.