Poetsen jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 249 jobs
Care.be
Kortrijk
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie bij onze klant te Kortrijk.
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie bij onze klant te Kortrijk.
LENTELAND
Roeselare
Poetsen in een nieuwbouw - aangename werkomgeving - ergonomisch werkmateriaal. Je poetst vloeren in klassen, gangen en zalen, afstoffen en ruiten poetsen…
Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Wil je aan de slag bij een stabiele en professionele werkgever in jouw eigen…
Agilitas Home Services
Kortrijk +3 locations
Hou je van poetsen en koken? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Je bent flexibel en klantvriendelijk.
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Hou je van poetsen en schoonmaken? Wél een passie voor poetsen en een hart voor mensen. Kuisen, poetsen, schoonmaken, poetsvrouw (m/v), poetsman (m/v),…
SINT-PAULUSCOLLEGE
Wevelgem
Je staat in voor het poetsen van de leslokalen en de gangen. Wij zijn op zoek naar een poetshulp voor onze school. Proper en vlot kunnen werken.
Infinity Jobs België
Ardooie
U zal volgende taken verrichten: Eten klaarmaken voor het gezin. Kledij wassen, drogen en strijken. U bent een betrouwbaar en verzorgd persoon.
Je zal instaan voor het poetsen van: Bij Care zijn we op zoek naar een gemotiveerde scoonmaakmedewerker bij onze klant te Kortrijk. Maandag van 17u tot 19u45.