Poetsen jobs in Liège (city)

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12 jobs
Hou je van poetsen en schoonmaken? Wél een passie voor poetsen en een hart voor mensen. Kuisen, poetsen, schoonmaken, poetsvrouw (m/v), poetsman (m/v),…
Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren schoonmaker om te poetsen bij bedrijven en kantoren.
Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren schoonmaker om te poetsen bij bedrijven en kantoren.
Regiokantoor Puuur
Riemst
Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken?
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Poetsen van de kantine, toiletten en kleedkamers in de slachterij (productie). Is veel afwisseling en variatie jou op het lijf geschreven? Kom je met de fiets?
Je helpt poetsen en opruimen na de shift. Adecco zoekt voor plukon te Maasmechelen productiemedewerkers. Wil jij in 2 ploegen productiewerk doen?
Je zal instaan voor het poetsen van de zaal instaan voor afwas en eventueel de kamers schoonmaken. Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een…
Je helpt poetsen en opruimen na de shift. Adecco Plukon zoekt enthousiaste studenten voor het bedrijf Plukon in Maasmechelen! Je kan op het werk geraken.
Je helpt poetsen en opruimen na de shift. Adecco Plukon zoekt versterking voor de productieafdeling van Plukon in Maasmechelen. Is een koude omgeving jouw ding?