Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,131 jobs
Agilitas
Antwerp (city) +7 locations
Als Poetshulp beschik je over volgend profiel: Als poetshulp sta jij in voor volgende taken: Voor 3 appartementsgebouwen te Antwerpen Zuid zijn we op zoek naar…
Verstraete IML
Maldegem
Welke uitdaging hebben we voor je? Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze vestiging er steeds netjes en tot in de puntjes verzorgd bijligt.
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
€11,31 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Zijn orde en netheid jouw tweede natuur? En heb je een hart voor mensen? Dan is de job als huishoudhulp dienstencheques bij…
Simon Deknudt
Poperinge
Je zal ingezet worden voor de dagelijkse schoonmaak van een horecazaak. Niveau non précisé Domaine non précisé. Je spreekt Nederlands of Frans of Engels.
Dhr. Weytjens
Genk
Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van ramen, vloeren en ruimten. Je draagt zorg voor het onderhoud binnen het gebouw. Technicien de surface 24 mois.
Mevr. Creyf Marleen
Tongeren
Niveau non précisé Domaine non précisé. Vuilnisbakken en containers naar buiten brengen voor ophaling. De ruimtes ventileren en verluchten.
Mevr. Christel D'homme
Geraardsbergen
Poetsen van de kamers van de bewoners en gemeenschappelijke delen volgens schema's. Assistant logistique en milieu hospitalier. Orde en netheid zijn belangrijk.
Overijse
Overijse
€1.885 - €2.354 per maand
Om zijn poetsdienst te versterken is OCMW Overijse op zoek naar een enthousiaste (m/v) poetshulp aan huis. Dit takenpakket wacht op jou:
Ellis zoekt een poetshulp voor 10 uur per week (meer uren mogelijk in overleg - uitbreiding takenpakket). Comfort Food, maar dan in een Premium jasje!