Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 998 jobs
Agilitas
Turnhout +4 locations
Voor een school in Turnhout zoeken wij een parttime poetshulp. Schoonmaak in een school in Turnhout. Telkens 2 weken van 7u30 - 11u30, de 3de week van 12u00 -…
Mevr. Marsili Sabrina
Zonhoven +3 locations
Je staat in voor het dagelijks onderhoud van burelen en sociale lokalen in regio Zonhoven. Technicien de surface 24 mois. 3,5t en max. 8 plaatsen.
SINT BERNADETTE
Deurne
Onderhoudspersoneel (poetsen) in een kleine basisschool. Betrouwbaar, discreet, kunnen doorwerken, werk zien... De ruimtes ventileren en verluchten.
Kuisen, poetsen, schoonmaken, poetsvrouw (m/v), poetsman (m/v), kuisvrouw (m/v), poetshulp, schoonmaker (m/v), schoonmaakster (m/v). Je doet de was en strijk.
Het takenpakket van onze poetshulp met ervaring (m/v): De poetshulp haar takenpakket zal 2 delen bevatten: Het profiel van onze poetshulp met ervaring (m/v):
Mevr. Jessica Calcoen
Ghent
Poetsen kamers bewoners en gemeenschappelijke ruimten Jobtime: 38 uur per week Vast uurrooster: Technicien de surface 6 mois.
Mevr. Isabelle Cordewiner
Ghent
Het schoonmaken van de centrale ruimtes, kantoren en sanitair. Afstoffen, stofzuigen en dweilen van vloeren (met kuismachine). Technicien de surface 24 mois.
Mevr. Christel D'homme
Geraardsbergen
Poetsen van de kamers van de bewoners en gemeenschappelijke delen volgens schema's. Bedeling broodmaaltijden, afruimen en afwassen.
Mevr. Van Hecke Pascale
Ghent
Wij zoeken een huishoudhulp voor 12u/week Afhankelijk van de uren die jij wil werken, in combinatie met je kennis en kunde bestaat je takenpakket uit volgende…
Wellness Kliniek
Genk
Vacature | Medewerker schoonmaak & onderhoud (m/v). WERKEN MET DE EXPERTS IN COSMETISCHE CHIRURGIE - UITZONDERLIJKE KANSEN VOOR UITZONDERLIJKE MENSEN.