Poetshulp jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 110 jobs
Overijse
Overijse
Om zijn poetsdienst te versterken is OCMW Overijse op zoek naar een enthousiaste (m/v) poetshulp aan huis. Dit takenpakket wacht op jou:
Mevr. Wauters Nancy
Aalst +1 location
Functieomschrijving Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Er wacht een enthousiast team op jouw komst.
Kuisen, poetsen, schoonmaken, poetsvrouw (m/v), poetsman (m/v), kuisvrouw (m/v), poetshulp, schoonmaker (m/v), schoonmaakster (m/v). Je doet de was en strijk.
Mevr. Sarah Vercammen
Boortmeerbeek
1 deeltijdse poetshulp met vervangingscontract voor snelle indiensttreding: Minstens halftijds contract - poetshulp voor de aanleg van een werfreserve voor…
Mevr. Elke Kennes
Leuven
Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp.. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Mevr. Lana Provoost
Denderleeuw
Poetsen bij mensen thuis strijken ramen poetsen zelfstandig kunnen werken. Niveau non précisé Domaine non précisé. Lakens verversen en bedden opdekken.
Agilitas
Ternat
Een verzorgde nette winkel vinden we bij Albert Heijn superbelangrijk. Daarom zijn we op zoek naar onderhouds-/kwaliteitsmedewerkers voor onze Albert Heijn in…
Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van het restaurant. Je poetst de vloer, de bar en de toiletten. Daarnaast is het mogelijk dat je de afwas doet.
Ben jij de Poetshulp die wij zoekenl? Dit alles doe je als Poetshulp met de nodige verantwoordelijkheidszin. Je hebt een goede kennis van Nederlands.