Poetshulp jobs in Liège (city)

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 7 jobs
Kuisen, poetsen, schoonmaken, poetsvrouw (m/v), poetsman (m/v), kuisvrouw (m/v), poetshulp, schoonmaker (m/v), schoonmaakster (m/v). Je doet de was en strijk.
Marijse Vangelabbeek
Tongeren
Je bent een waardevolle poetshulp als je enthousiast, verantwoordelijk en stipt bent. Regio Tongeren Wij voorzien een uitstekende verloning en correcte…
Regiokantoor Puuur
Riemst
Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.
Zitten de poetsmicroben ook in jouw bloed? Geniet je er ook van om anderen te helpen aan een proper thuis? Wil je werken in de regio Tongeren - Bilzen - Riemst?
Werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, poetshulp via dienstencheques, integratie van HR-software ...
» Post your CV - It only takes a few seconds