Poetsvrouw jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 52 jobs
Mevr. ZIMMER CAROLINE
Wemmel
Inclusiecampus Wemmel is op zoek naar een gedreven hygiënisch verantwoordelijke voor het onderhoud van 3 klaslokalen en sanitair. Technicien de surface 6 mois.
BSBO DE EEKHOORN
Wemmel
Inclusiecampus Wemmel is op zoek naar een gedreven hygiënisch verantwoordelijke voor het onderhoud van 3 klaslokalen en sanitair.
QUALITY CLEAN
Haacht
Schoonmaak van lokalen en gangen. Je staat in voor het onderhoud van klassen en vloeren. De werkuren zijn op ma-di-do-vr van 16u tot 19u en op woensdag van 12u…
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Regiotalent
Mechelen
Begeleidingscentrum vzw voor personen met autisme - www.begeleidingscentrum-autisme.be. Het begeleidingscentrum voor personen met autisme zoekt:
Vzw Buurtwerk Noordwijk
Brussels
Ondersteunen instructeurs (koks, zaalverantwoordelijke en poetsvrouw) in hun begeleidingstaken tav de doelgroepwerknemers. Een contract van onbepaalde duur.
Kuisen, poetsen, schoonmaken, poetsvrouw (m/v), poetsman (m/v), kuisvrouw (m/v), poetshulp, schoonmaker (m/v), schoonmaakster (m/v). Je doet de was en strijk.
Mevr. Viviane De Rop
Vilvoorde
Wij zijn op zoek naar een poetsvrouw / poetsman. U staat in voor het onderhoud van de burelen. De privéwoning die naast het bedrijf gelegen is onderhoudt u ook.
Zin in een job als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Heb je een warm hart voor zorgbehoevende mensen? Jouw taken binnen het team:
BUURTWERK NOORDWIJK
Brussels
Ondersteunen instructeurs (koks, zaalverantwoordelijke en poetsvrouw) in hun begeleidingstaken tav de doelgroepwerknemers. Een contract van onbepaalde duur.