Profel jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 25 jobs
De Nadienst- monteur is verantwoordelijk voor het oplossen van problemen en klachten aan zowel ramen en deuren en garagepoorten in pvc/alu en hout.
Bachelor profiel (A1) elektro mechanica . Met kennis van Siemens PLC-sturingen S7 (S5) en indien mogelijk ook nog Logic 500 van Allen Bradley.
De Afhanger/Koppelaar draaideuren is verantwoordelijk voor het positioneren van de vleugel in de kader en voor het plaatsen van toebehoren aan draaideuren.
Je bezoekt op regelmatige basis je klanten om te luisteren naar hun behoeften en tracht deze te aligneren met de totaaloplossingen van Profel E&V.
De Reservechauffeur zal zowel ingezet worden voor nationale en internationale ritten (werkgebied Benelux, Frankrijk en Duitsland) voor de levering vbij klanten…
De Koppelaar is verantwoordelijk voor het plaatsen van rolluiken, koppelingen, hulpprofielen, rolluikgeleiders, enz. Binnen de afdeling Koppelaars ramen.
De Profel Groep overkoepelt een waaier aan productie-eenheden. Je werkt voor onze Nederlands- en Franstalige Profel Experts.
Agilitas
Overpelt
Stel je dan kandidaat om te werken bij FAL, onderdeel van de Profel Group, een van de grootste bedrijven in België in het vervaardigen en plaatsen van ramen en…
De Profel Groep overkoepelt een waaier aan productie-eenheden. Profel, opgericht in 1948, is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.
De Profel Groep overkoepelt een waaier aan productie-eenheden. Profel, opgericht in 1948, is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.