Programmeur jobs in Limburg (province)

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 40 jobs
Mevr. Anja Hoogmartens
Houthalen-Helchteren
Als PLC/ROBOT programmeur ben je verantwoordelijk voor de architectuur, het ontwerpen, testen, bouwen en implementeren van PLC- en robotapplicaties.
Enginity
Limburg (province)
Als PLC/ROBOT programmeur ben je verantwoordelijk voor de architectuur, het ontwerpen, testen, bouwen en implementeren van PLC- en robotapplicaties.
cheQ nv
Lummen
Als ervaren PLC-programmeur kan je rekenen op volgend takenpakket: Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. 20 verlofdagen + 12 ADV-dagen.
Encon
Genk
Vanuit de positie van It programmeur zal je een sleutelrol vervullen in ons bedrijf! Om onze groei te verstevigen, zijn wij op zoek naar een IT programmeur voor…
Limeparts-Drooghmans
Genk
Kunnen samenwerken (met productie, programmeur, projectleider, collega’s tekenaar). Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar:
Secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. Tot en met 10 oktober 2019. De functie in het kort. Ben je vertrouwd met CAD/CAM en CNC-programmatie?
Voor een productiebedrijf in Beringen zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van web applicaties.
Nova Engineering
Limburg (province)
Voor de ontwikkeling en optimalisatie van de productieprocessen en -installaties wereldwijd zijn we op zoek naar een "PLC Programmeur".
Mastronardi Software
Hasselt
Je kan mooie ontwerpen maken, maar ook rekening houden met de programmeur die er nadien een werkende applicatie van moet maken.
Cegeka
Hasselt
Je stimuleert, ifv automatisatie, de transformatie van Engineer tot Cloud Engineer en Infrastructuur Programmeur (IAC). Wat houdt de job in?