Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 721 jobs
Qjobs
Aalst +6 locations
We zoeken een technicus die kennis heeft en/of zijn kennis wilt uitbreiden over o.a. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een…
Qjobs
Bilzen
Je stuurt ca 10 personen aan. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig afwerken van alle bestellingen met je team. Je stuurt een ploeg aan van ca 10 personen.
Qjobs
Asse
Voor onze klant, actief in de voedingssector, zijn wij op zoek naar gekwalificeerde of ervaren banketbakkers die deel willen uitmaken van een dynamische ploeg!
Qjobs
Mons
Pour un de nos clients de la région de Mons, nous sommes a la recherche d'ouvriers polyvalents. Avoir des bonnes connaissances en travaux de parachèvement, pour…
Qjobs
Diepenbeek
Als poedercoater heb je volgende taken : Klaarmaken en klaarzetten van vernis, hechtgrond. Aanbrengen en schuren van grondlaag.
Qjobs
Ninove
Ben je student en hou je van mode? Help je graag de mensen verder met een brede glimlach en is een job in de verkoop echt iets voor jou?
Qjobs
Gerpinnes
Nous recherchons des ouvriers agricoles flexibles et motivés qui aiment le contact avec la nature et travailler en extérieur.
Qjobs
As
Voor een plantenzaak te As zoeken wij studenten voor volgende week. Je werkt van maandag tem vrijdag. Op orde houden van atelier.
Qjobs
Brussels
Pose d'éléments linéaire (bordures,filet d'eau,...). Pose de canalisation et conduite d'eau. Guider le chauffeur/machiniste dans ses manoeuvres.
Qjobs
Strépy-Bracquegnies
Pour un de nos clients de la région de La Louvière, nous sommes à la recherche d'un employé(e) administratif(ve) pour effecteur les tâches suivantes ;