Qjobs jobs in Mechelen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 505 jobs
Qjobs
Heist-op-den-Berg
Laden en lossen van vrachtwagens met heftruck of paletkar. Laadbons noteren van de geladen trailers die binnenkomen alsook controleren.
Qjobs
Putte
Hagen en massieven scheren in de zomer; Algemeen snoeiwerken in de winter. Gras maaien, beluchten, inzaden, verticutteren, bemesten.
Qjobs
Lier
Voor de afdeling 'extrusie' waar het productieproces van de PTFE slangen begint, zijn we op zoek naar een nieuwe kracht die met de vaste nacht zal werken.
Qjobs
Putte
Leiding geven aan een ploeg van 2 à 3 mensen. Plaatsen van klinkers en tegels. Zaaien van gazon/plaatsen van graszoden. Aanleg vijvers en (hout) constructies.
Qjobs
Ranst
Voor een productiebedrijf te Ranst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vaste nachtshift. Jouw takenpakket in het productieproces:
Qjobs
Lier
Voor de afdeling 'vlechterij' zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht in 3 ploegenstelsel: CV mailen naar Claire@qjobs.be, meer info:
Qjobs
Lier
Voor een delicatesse zaak te Lier gaan we op zoek naar een slager met ervaring. Heb jij je diploma slager op zak en een eerste ervaring?
Qjobs
Heist-op-den-Berg
Als vaste medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijke voor het uitvoeren van tuinprojecten van A tot Z: Uitvoeren van snoeiwerken en beplanting.
Qjobs
Putte
Jouw missie is de werken op de werf uit te voeren en ervoor te zorgen dat alles optimaal verloopt. Je hebt ervaring met het besturen van graafmachines.
Qjobs
Putte
Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een verkoper in hart en nieren met een passie voor al wat met keukens te maken heeft.