Page 1 of 1,125 jobs
Je kan je naast het Nederlands ook vlot uitdrukken in het Engels, Duits en Frans. Ben jij de loketbediende die we zoeken? Je taken bestaan oa uit:
Je begrijpt en spreekt goed Nederlands. Voor een wasserij gelegenh in Beveren zijn we momenteel op zoek naar eenh wasserijmedewerker.
Dan moet je bij Randstad zijn. Voor jou zoeken we een werkgever die bereid is om aan de ontwikkeling van je potentieel te werken.
Wij merken binnen Randstad een enorme toename aan vacature's tot junior douane-declaranten. In samenwerking met Portilog geeft Randstad je deze kans.
Je werkt in een flexibel maar vastgelegd uurrooster (maandplanning, werkdagen van maandag tot zaterdag). Voor TOTAL Liefkenshoek in Kallo zijn we op zoek naar…
Heb je interesse in de logistieke sector, maar loop je tegen een gebrek aan ervaring aan? Je hebt interesse in de maritieme/logistieke sector.
Je hebt interesse in de maritieme/logistieke sector. Gedurende 8 lesdagen verspreid over 2 weken dompelen we je onder in de basisprincipes van de Haven van…
Je start om 16u30 en werkt tot 1u. In ruil voor jouw enthousiasme bieden we: Voor een groothandel in Antwerpen zijn we op zoek naar een aanvuller/ orderpicker.
Verzameling en verificatie van de benodigde documentatie met betrekking tot een kredietaanvraag en staving van de kredietbeslissing.
Heb je interesse in deze functie? Wat behoort er concreet tot jouw takenpakket? Gezien het kantoor in Antwerpen naast het lokale ook het regionale hoofdkantoor…