Randstad jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 605 jobs
Je hebt kennis van het Nederlands. Voor een bedrijf in de haven van Zeebrugge zijn we op zoek naar chauffeurs B voor het vervoeren van havenarbeiders.
Heb je ervaring, dan is dit zeker een plus, maar bovenal heb je een hart voor kinderen! De vervanging gaat over een periode van 14 dagen waarbij je voltijds…
Niet bang om je handen vuil te maken, schrikt fysiek werk je niet af en zoek je een bijverdienste in de interessante wereld van de haven van Zeebrugge?
Vrijdag werk je van 7u30 tot 16u30 of 9u tot 18u (afwisselend uurrooster). Heb je een passie voor hout en kan je met de heftruck rijden?
Tevens heb je een goede kennis van BRC/IFS. Dan ben jij de Kwaliteitsmanager die we zoeken. Jouw taak als Kwaliteitsmanager houdt in:
Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een vlotte babbel (geen Franse kennis nodig). Deze vacature ligt op een kleine wandel afstand van het station Klinkt het…
Een spontane student die niet bang is om mensen aan te spreken en de klanten met zijn/haar enthousiasme overtuigt van de voordelen van de puntenkaart.
Je zal het eerste aanspreekpunt zijn, maar wordt er automatisch van jou verwacht dat jij de klant eerder opmerkt dan dat zij jou gezien hebben!
Wat verwachten wij van jou? Maar wat zit erin voor jou? Dit bieden wij jou aan: Een gezond werktempo schrikt je niet af. Producten in en op nieuwe wagens.
Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Het bedrijf is niet te bereiken met het openbaar vervoer, je moet…