Filter results by:
Sort by: relevance - date

Randstad jobs in Eindhout

Page 1 of 400 jobs
Beschik je over een heftruckattest en heb je al enige ervaring als magazijnier opgedaan? Als magazijnier sta je in voor ontvangst en stockeren van goederen die…
€13,99 per uur
Je hebt een gezonde motivatie en interesse; Ervaring binnen de voedingsbranche is een pluspunt maar niet noodzakelijk; Je hebt ervaring met inpakwerk;
Naast het Nederlands kan je je behelpen in het Frans en Engels. Voor een sterk groeiende KMO zijn we op zoek naar een Administratief bediende.
Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en gaat fysiek zwaar werk niet uit de weg. Voor een groot logistiek bedrijf zijn we op zoek naar…
Voor een bakkerij in Olen zijn wij op zoek naar een student die op zondagvoormiddag kan werken. Sandwiches en pistolets aanvullen in de winkel.
Omdat we samen wekelijks bekijken wanneer je kan werken heb je zelf in de hand wanneer je werkt en wanneer je je op je studies focust.
Dan moet je bij Randstad zijn. Voor jou zoeken we een werkgever die bereid is om aan de ontwikkeling van je potentieel te werken.
Je spreekt goed Nederlands (en kan je redden in het Frans en Engels). Je werkt in een flexibel maar vastgelegd uurrooster (maandplanning, werkdagen van maandag…
€30 per uur
Een deeltijds contract met mogelijkheid tot verlenging. Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: Jij hebt de volgende kwaliteiten:
€2.500 per maand
Uurrooster van maandag tot zaterdag met een rustdag. 3 dagen van 10u tot 18u30. 1 dag van 13u tot 18u30. Zaterdag van 10u tot 18u.