Randstad jobs in Ghent

Page 1 of 901 jobs
Ben jij op zoek naar een job als receptionist(e) en spreekt het hotelgegeven je heel erg aan? Het contact met de gasten en leveranciers.
Je bent bereid om te werken in flexibele dagploegen van 8u30 tot 17u en van 12u tot 20u te werken. Je beschikt over een sterke dosis overtuigingskracht en praat…
Is Gent, Dampoort voor jou makkelijk te bereiken, aarzel niet en contacteer ons vandaag nog. Je werkt van 8u30 tot 16u30 ( 1dag late shift:
Ben je gebeten door marketing en wil je jou creatieve ideeën de vrije loop laten? Wil je meewerken aan het verder uitbouwen van de branding van een sterk…
Een bedrijf te Oostakker zoekt jou als receptionist (e)! Wij zoeken een receptinist(e) die onmiddellijk beschikbaar is voor een tijdelijke opdracht!
1 week van 8u30 tot 16u30. 1 week van 12u tot 20u. We hechten er veel belang aan en besteden veel aandacht aan jouw opleiding en goede omkadering om als…
Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Het bedrijf is niet te bereiken met het openbaar vervoer, je moet…
Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis. Extra uren tot max 38u per week. Kan worden rekening gehouden om jou in te plannen.
Ben jij de persoon die we zoeken? Voor een bedrijf die handelt in mediaspullen zijn we op zoek naar 3 orderpickers. Je werkt nauwkeurig en snel.
We zijn op zoek naar iemand die. Voor een kledingwinkel in de veldstraat zijn we op zoek naar een student die elke woensdag en zaterdagnamiddag beschikbaar is.