Randstad jobs in Gullegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 629 jobs
€14 per uur
Als allround productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van de machine. Dit betekent dat je de sigaren manueel in de machine legt.
Heb je oog voor kwaliteit. Heb je geen schrik van fysiek zwaar werk. Onder de middag heb je de mogelijkheid om te lunchen in het bedrijfsrestaurant waarbij je…
Je spreekt (en schrijft) goed Nederlands. Je werkt van maandag tot en met zaterdagvoormiddag. Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen…
Je combineert de functie van verkoper met het magazijn. Je vult de zware producten aan met de heftruck, daarnaast sta je ook ter beschikking van de klanten als…
Je werkt in de fijne montage, waar je de schuivertjes over de ritsen trekt. Je werkt van Ma - Vrij. Je bent vrij van 23/09 tem 27/09.
Je werkt allround in de winkel. 's Morgens begin je met de inzet van groeten & fruit, bakkerij, ontvang je de leveringen. Je wil graag in het weekend werken.
Verder heb je tal van administratieve taken, zoals kopiëren, vertalingen maken etc. Ook praktisch bied je ondersteuning door het bestellen van broodjes,…
Notre client est spécialisé dans la fabrication de produits alimentaire. Randstad Mouscron recherche un son prochain ouvrier de production (h/f).
Wij bieden jou een toffe job in een fijne omgeving; Voor een inventaris in Kuurne zijn wij op zoek naar 8 personen. Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
We bieden jou een tijdelijke functie binnen een toonaangevend bedrijf. Een tijdelijke job schrikt jou niet af. Excel kent voor jou geen geheimen meer.