Randstad jobs in Harelbeke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 658 jobs
Aan een snel tempo werken schrikt jou niet af. Goede beheersing van het Nederlands. Opstarten om 6u is geen probleem voor jou. Dan ben jij de ideale kandidaat!
Ben je flexibel ingesteld en heb je er geen probleem mee last minute opgeroepen te worden? Je bent op zaterdag beschikbaar tussen 12 en 15 uur.
Voorlopig gaat dit om een tijdelijke functie tot eind september maar er is grote kans op verlenging mogelijk. Je kan vlot communiceren in het nederlands.
Een voltijdse werkweek van 37.5u en dagwerk van 8u tot 17u en op Vr tot 16u Een familiale sfeer in een kleine KMO Een uurloon van 11.7114€/u en een werkbonus …
Teamwerk schrikt jou zeker niet af; Dan verwelkomen wij jou heel graag in onze lokale supermarkt waar jij samen met je collega's instaat voor een geweldige…
Als montagemedewerker monteer je fijne mechanische, optische en elektronische componenten tot modules. We zoek een Barco collega die:
Maandag 16/09 van 9 tot 17u. Dinsdag 17/09 van 9 tot 17u. Wij bieden jou een super toffe studentenjob aan in een dynamische omgeving.
Je wordt opgeleerd tot beenhouwer en helpt en ondersteunt de beenhouwer tot je alles onder de knie hebt. Assisteren teamleader, team aansturen, bestellingen…
Job met optie tot vast contract - Maaltijdcheques - Loon: Je bent het Nederlands machtig. Als operator sta je in voor de visuele controle van de eindproducten.
Heb je zelf kindjes of ga je regelmatig eens een dagje op stap met de kroost van je broer, buurvrouw of beste vriend? Ben je geboeid door speelgoed?