Randstad jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 612 jobs
Aan een snel tempo werken schrikt jou niet af. Goede beheersing van het Nederlands. Opstarten om 6u is geen probleem voor jou. Dan ben jij de ideale kandidaat!
Voorlopig gaat dit om een tijdelijke functie tot eind september maar er is grote kans op verlenging mogelijk. Je kan vlot communiceren in het nederlands.
Een voltijdse werkweek van 37.5u en dagwerk van 8u tot 17u en op Vr tot 16u Een familiale sfeer in een kleine KMO Een uurloon van 11.7114€/u en een werkbonus …
Teamwerk schrikt jou zeker niet af; Dan verwelkomen wij jou heel graag in onze lokale supermarkt waar jij samen met je collega's instaat voor een geweldige…
Job met optie tot vast contract - Maaltijdcheques - Loon: Je bent het Nederlands machtig. Als operator sta je in voor de visuele controle van de eindproducten.
Kijk je uit naar een job waar je nog het volledige takenpakket kan uitwerken en heb je interesse om mee je schouders onder het preventie en milieubeleid te…
Heb je oog voor kwaliteit. Heb je geen schrik van fysiek zwaar werk. Onder de middag heb je de mogelijkheid om te lunchen in het bedrijfsrestaurant waarbij je…
Dan moet je bij Randstad zijn. Voor jou zoeken we een werkgever die bereid is om aan de ontwikkeling van je potentieel te werken. Sluiten en stapelen van dozen.
Heb je zelf kindjes of ga je regelmatig eens een dagje op stap met de kroost van je broer, buurvrouw of beste vriend? Ben je geboeid door speelgoed?
Als montagemedewerker monteer je fijne mechanische, optische en elektronische componenten tot modules. We zoek een Barco collega die: