Filter results by:
Sort by: relevance - date

Randstad jobs in Lichtervelde

Page 1 of 849 jobs
Roeselare
€16,86 per uur
Bedienen en instellen van de machine in functie van een vlotte en kwaliteitsvolle productie. Aansturen van je collega-helpers aan de productielijn.
Je spreekt en begrijpt Nederlands. Bij voorkeur heb je reeds een basiskennis van vrachtwagens. Voor een internationaal bedrijf die zich inzet op zowel de…
Kortemark
€15 - €16 per uur
Mogelijkheid tot vaste dienst -2 ploegen met daarvoor de nodige premies -salaris 15-16 euro per uur. Op termijn verwachten we dat je in staat bent alle taken…
Roeselare
19 oktober van 10u30 tot 18u: Voor een promotieopdracht zoeken we een mondige student om mee te helpen met een demonstratie bij Mediamarkt Roeselare.
Lichtervelde
Dan is Hydro te Lichtervelde de geschikte plaats voor jou. Uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een…
Beveren (Waregem)
Voor de finance afdeling zoeken we een administratief medewerker tot eind maart 2020. Fulltime Contract tot eind maart 2020 Loon aangevuld met maaltijdcheques…
Je werkt als administratieve ondersteuning om de dossiers met betrekking tot kandidaat huurders/kopers en hun inschrijving op de wachtlijst op te zetten.
Sint-Michiels
Deze functie van Administratief Bediende Productie houdt volgende taken in: Opvolging van het orderboek zodat alles op tijd start in de interne productie.
Je spreekt en begrijpt zeer vlot Nederlands. Voor een distributiebedrijf zijn we op zoek naar verschillende koeriers met rijbewijs B.
Je werkt van 7uur tot 11uur. Fysiek werk schrikt je niet af. Als magazijnmedewerker sta je in voor het manueel lossen van de vrachtwagens.