Randstad jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 825 jobs
Job met optie tot vast contract - Maaltijdcheques - Loon: Je bent het Nederlands machtig. Als operator sta je in voor de visuele controle van de eindproducten.
Dan moet je bij Randstad zijn. Voor jou zoeken we een werkgever die bereid is om aan de ontwikkeling van je potentieel te werken. Zeer goed, Frans en Engels:
Bij voorkeur heb je ervaring in de verkoop. Deur-aan-deur verkopen schrikt jou niet af. Wat staat jou te wachten? Je bent beschikbaar in de maand augustus.
Dan moet je bij Randstad zijn. Voor jou zoeken we een werkgever die bereid is om aan de ontwikkeling van je potentieel te werken. Sluiten en stapelen van dozen.
Ofwel werk je in de vaste vroege shift van 5u tot en met 13u ofwel in de late shift vanaf 13u30 tot en met 21u30. Fysiek werk schrikt jou niet af.
Heb je enige ambitie, ben je cijfermatig en werk je graag projectmatig? Zeer goede kennis van zowel Nederlands als Engels (mondeling en schriftelijk).
Vast contract onbepaalde duur na periode interim Werken in dag(maandag-donderdag van 8u-16u30u, vrijdag tot 15u30) ¿ 39u/week met 6 betaalde inhaalrustdagen…
Je hebt kennis van het Nederlands (mondeling). Onderhoudsmedewerker 10u per week op donderdag en vrijdag. Daarnaast zet jij ook lokalen klaar voor vergaderingen…
Voor een bekende supermarkt regio Roeselare zijn we zoek naar een kassier(ster). 90% van je takenpakket is kassa. Je bent klantgericht en communciatief.
Je kan je zowel in het Nederlands, Frans als Engels vlot uitdrukken. Plannen en organiseren zijn jouw tweede natuur en administratie schrikt je niet af.