Randstad jobs in Mariakerke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 880 jobs
Je spreekt, schrijft en begrijpt zéér goed Nederlands (belangrijk om documenten/opdrachten te kunnen verwerken). Behoort voornamelijk tot jouw takenpakket.
Ben jij op zoek naar een job als receptionist(e) en spreekt het hotelgegeven je heel erg aan? Het contact met de gasten en leveranciers.
Ben je gebeten door marketing en wil je jou creatieve ideeën de vrije loop laten? Wil je meewerken aan het verder uitbouwen van de branding van een sterk…
Je bent bereid om te werken in flexibele dagploegen van 8u30 tot 17u en van 12u tot 20u te werken. Je beschikt over een sterke dosis overtuigingskracht en praat…
We zijn op zoek naar iemand die. Voor een kledingwinkel in de veldstraat zijn we op zoek naar een student die elke woensdag en zaterdagnamiddag beschikbaar is.
Heb je een grote interesse in verzekeringen en meer bepaald in verzekeringen rond motorrijtuigen? Je hebt een grote interesse in verzekeringen.
Een bedrijf te Oostakker zoekt jou als receptionist (e)! Wij zoeken een receptinist(e) die onmiddellijk beschikbaar is voor een tijdelijke opdracht!
Algemeen magazijnswerk, maar ook het onderhoud zal tot jouw taken behoren. Jouw werkuren zijn van 08u15 tot 16u45. Je hebt een goede kennis van Nederlands.
Je beschikt over een VCA attest of bent bereid dit te behalen via randstad. De persoon die we zoeken moet noties hebben van schrijnwerk en electriciteit.
Voor een ziekenhuis in Gent centrum zijn we op zoek naar een voltijdse kok. Je hebt ervaring als kok. Wij bieden een snelle opstart met verloning volgens barema…