Page 1 of 1,431 jobs
Expérience dans le secteur de la logistique est un atout. La flexibilité en ce qui concerne les heures supplémentaires et le travail du samedi est importante.
Voor een bedrijf in de regio zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker om mee te werken in het labo. Bijhouden van rapporten en kwaliteitskaarten.
Verzameling en verificatie van de benodigde documentatie met betrekking tot een kredietaanvraag en staving van de kredietbeslissing.
Je kan je naast het Nederlands ook vlot uitdrukken in het Engels, Duits en Frans. Ben jij de loketbediende die we zoeken? Je taken bestaan oa uit:
Werken in een gekoelde ruimte schrikt jou niet af. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Voor onze klant gelegen in Zellik, zijn we op zoek naar…
Je begrijpt en spreekt goed Nederlands. Voor een wasserij gelegenh in Beveren zijn we momenteel op zoek naar eenh wasserijmedewerker.
Dan moet je bij Randstad zijn. Voor jou zoeken we een werkgever die bereid is om aan de ontwikkeling van je potentieel te werken.
Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Zo bezorg je elke dag de klanten een glimlach en heb jij en mooi zakcentje bijverdiend! Je bent minstens 16 jaar.
Sint-Katelijne-Waver
Heb je een goede kennis van het Nederlands? Heb je ervaring met een elektrisch transpallet? Draag jij graag bij tot onze dagelijkse portie vitamienen?
Wij merken binnen Randstad een enorme toename aan vacature's tot junior douane-declaranten. In samenwerking met Portilog geeft Randstad je deze kans.