Randstad jobs in Zeebrugge

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 512 jobs
Je hebt kennis van het Nederlands. Voor een bedrijf in de haven van Zeebrugge zijn we op zoek naar chauffeurs B voor het vervoeren van havenarbeiders.
Als verkoopsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het runnen van de winkel van A tot Z. Wil je een winkel runnen van A tot Z?
Vrijdag werk je van 7u30 tot 16u30 of 9u tot 18u (afwisselend uurrooster). Heb je een passie voor hout en kan je met de heftruck rijden?
Je spreekt goed je talen : Randstad is op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker voor een winkel gespecialiseerd in kwaliteitsvolle geweven wandtapijten en…
Heb jij interesse in deze job? Dan moet je bij Randstad zijn. Voor jou zoeken we een werkgever die bereid is om aan de ontwikkeling van je potentieel te werken.
Wat verwachten wij van jou? Maar wat zit erin voor jou? Dit bieden wij jou aan: Een gezond werktempo schrikt je niet af. Producten in en op nieuwe wagens.
Hema Knokke is op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de week en/of in het weekend beschikbaar zijn om de handen uit de mouwen te steken .
Je moet ten vroegste kunnen starten om 7u (dan werk je max tot 14u) en ten laatste kunnen werken tot 22u (dan start je pas rond 14u).
Voor onze klant, een sterke bouwgroep zijn we op zoek naar een juniot account manager voor de regio West-Vlaanderen. Je verleent ook technische service:
Voor een doe-het-zelfzaak in Brugge is Randstad op zoek naar een assistent winkelmanager. Haal je graag targets en stuur je graag mensen aan?