Receptionist jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 54 jobs
Select
Kortrijk
Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Klassement en ondersteunende administratieve taken. Je hebt een administratieve achtergrond en beschikt over…
Als receptie en onthaalmedewerker zal je ook fungeren als persoonlijke secretaresse / administratief ondersteunend medewerker voor de verantwoordelijke.
Je staat in voor een warm onthaal zowel telefonisch als face to face en zorgt ervoor dat de showroom uitnodigend en netjes is. Je doet het met de glimlach.
Administratieve ondersteuning van de rapportage. U heeft een administratieve achtergrond. U beschikt over een 5-tal jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
Voor onze klant, een hotel in de regio van Kortrijk, zoeken wij een receptionist(e). Je staat in voor het onthaal, telefonie, boekingen,...
Als receptionist ben jij het aanspreekpunt voor de gasten. Wij zijn op zoek naar een receptionist voor een hotel in de regio van Kortrijk.
Voor onze klant, een internationaal bedrijf, regio Oostrozebeke, zijn we op zoek naar een receptionist(e): Instaan voor het onthaal van de bezoekers.
Voor onze klant, een bedrijf regio Wevelgem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor een onthaalfunctie. Klanten onthalen en verder helpen.
Mevr. Varsuhi Papinyan
Kortrijk
Voor onze klant in Kortrijk zijn wij dringend op zoek naar een public guard voor receptiewerk. Je verzorgt het onthaal waarbij je bezoekers professioneel…
Ben jij een echte talenknobbel met een eerste ervaring als receptionist(e)? Dan zijn we dringend op zoek naar jou! Kortom een zeer veelzijdige job.