Receptioniste jobs in Broechem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 143 jobs
Company NH Collection Antwerp Centre
Antwerp (city)
Als receptionist bent u verantwoordelijk voor de goede werking van de frontdesk alsook het kunnen voldoen aan de verwachtingen van de gasten.
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een part- time receptionist m/v. In onze club zijn de klanten VIP, wij geven dan ook de perfecte service aan…
BENELUX BUSINESSCENTER
Wilrijk
Benelux Businesscenter is een businesscenter waar je jouw sociale vaardigheden ten volle kunt benutten in de functie onthaalmedewerk(st)er/administratieve…
Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp - Hotel Managem...
Antwerp (city)
Can you be our guests’ superhero? If you say Yes I Can! Here at the Radisson Blu Hotel, we’re looking for first class superheroes just like you!
ZENSATION
Heist-op-den-Berg
Je staat in voor het onthaal, informeren en begeleiden van de klanten. Je zal daarom ook de wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten.
Als receptionist(e) ben jij verantwoordelijk voor het onthaal bij een van onze klanten. Je zal bezoekers en leveranciers ontvangen en registreren.
BOX
Mortsel
Onthaalbediende zaterdagvoormiddag 10-14u (eventueel ook dag in de week) licht administratief werk-ontvangen klanten HUUR1BOX KRIJGSBAAN 51 2640 MORTSEL.
Sint-Jozefkliniek
Willebroek
Je zorgt voor een aangenaam onthaal van elke bezoeker van ons ziekenhuis. Je staat ook telefonisch iedereen op een professionele en vriendelijke wijze te woord.
Voor een grote klant van ons zijn wij op zoek naar een receptionist/ receptioniste in Hoboken voor een tijdelijke opdracht van ongeveer 6 maanden.
NH HOTEL GROUP | NH Collection Antwerp Centre
Antwerp (city)
Als nachtreceptionist(e) ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de frontdesk gedurende de nachtelijke uren en zorgt alsook tot het voldoen van de…