Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Receptioniste jobs in Dadizele

Page 1 of 78 jobs
Het onthaal en bediening van de bezoekers. De behandeling van de post en de koerierdiensten. Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.45 uur.
Ice Mountain Adventure park recherche un réceptionniste bilingue FR/NL expérimenté pour son complexe sportif regroupant des activités telles que :
Spreek en schrijf jij vlot Frans? Ben je communicatief en vriendelijk? Spreekt een onthaalfunctie jou aan? Als logistiek bediende/receptionist krijg je een heel…
Mevr. Tamara Gering
Kortrijk
Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het onthaalen het begeleiden van onze klanten, leveranciers…. Je behandelt correct alle inkomende telefonie.
Roeselare
Onze klant is een thermencomplex regio Roeselare ze beschikken over een tal van saunafaciliteiten die een therapeutische werking hebben op je lichaam.
HR Concept
Kortrijk
Ben jij een communicatieve duizendpoot die energie krijgt van de combinatie administratie, menselijk contact en organisatie? Je kan goed overweg met MS Office.
Wu Wei
Kortrijk
Voor ons wellbeing center (spa, restaurant voor de wellness- en de hotelgasten, kookatelier, seminarie- en vergaderzalen én hotel) hebben we nog een leuke…
Je bent het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie, en dit zowel telefonisch als aan jouw desk voor onze interne en externe klanten.
Vanheede Environment Group
Geluwe
In onze hoofdvestiging in Geluwe krijg je een heel diverse, ondersteunende functie die zich bevindt tussen sales, planning en receptie. Wat bieden wij jou aan?
We zijn momenteel op zoek naar een erg taalvaardige Receptionist(e) (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in regio Waregem. Wat maakt jou de geschikte kandidaat?