Receptioniste jobs in Eeklo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 78 jobs
Pillows Hotels
Ghent
Host Nachtservice/ Receptionist – Pillows Grand Hotel Reylof. Vind jij het prettig om in een team te werken om onze gasten tevreden te houden?
Het onthaal en bediening van de bezoekers. De behandeling van de post en de koerierdiensten. Maandag tot en met vrijdag van 14 uur tot 18 uur.
Agilitas
Sint-Martens-Latem +1 location
Een autobeleving zoekt een dynamische onthaalbediende, die met veel interesse en goesting tussen de auto's komt te werken. Zo ook word en excel.
Mevr. Joke Devaere
Evergem
Van Damme te Lochristi (nabij Gent en Lokeren) is uw Auto en Truck Center ( www.atcvandamme.be ). Je kan bij hen terecht voor de aankoop, leasing - verhuur,…
Voor een logistiek bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onthaalbediende/ receptionist(e) (optie vast). Je hebt reeds administratieve ervaring.
Voor onze klant in Brugge zijn wij op zoek naar een dynamisch en gemotiveerde collega om hun team van receptiemedewerkers te versterken.
Philippe Destray
Ghent
Je verzorgt het onthaal, de check-in en check-out van nationale en internationale zakenmensen en toeristen. Je verwerkt uiteenlopende administratieve taken.
De Sleutel
Ghent
Het ambulant centrum voor verslavingszorg De Sleutel te Gent ontvangt jaarlijks gemiddeld 700 à 800 aanmeldingen. Je beheerst de hedendaagse ICT applicaties.
Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende job waarin geen enkele dag dezelfde is? Dan is vliegende receptionist(e) bij Receptel iets voor jou!
Receptel
Desteldonk
Jij zorgt voor een onvergetelijke ontvangstbeleving. Als receptionist(e) ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoekers, het aanbieden…