Receptioniste jobs in Oostrozebeke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 87 jobs
Mevr. Veronique Vandewalle
Kortrijk
De afdeling Front Desk is de belangrijkste verbindingsschakel tussen zowel gasten en het hotel als andere hotelafdelingen. Gasten welkom heten en inchecken.
Lore Vanhecke
Mouscron
Spreek jij zeer goed Nederlands en Frans? Heb jij interesse in auto's? Dan kan deze vacature misschien iets voor jou zijn. Eerste aanspreekpunt voor de klanten.
Itineris
Deurle
Itineris (Sint-Denijs-Westrem) zoekt tijdelijk een ervaren receptionist(e) / executive assistant. Maandag 18/11/2019 tot en met vrijdag 10/01/2020.
Voor onze klant, een internationaal bedrijf, regio Oostrozebeke, zijn we op zoek naar een receptionist(e) m/v: Instaan voor het onthaal van de bezoekers.
HR Concept
Kortrijk
Ben jij een communicatieve duizendpoot die energie krijgt van de combinatie administratie, menselijk contact en organisatie? Je kan goed overweg met MS Office.
Wielsbeke
Unique Waregem is voor een voedingsbedrijf regio Waregem op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en telefonische…
HR Concept
Kortrijk
Je bent het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie, en dit zowel telefonisch als aan jouw desk voor onze interne en externe klanten.
BVBA STEENHAUT
Deerlijk
De firma Steenhaut is een familiale KMO in volle groei die zich specialiseert in omgevingsaanleg van A tot Z. Wil jij ook graag jouw steentje hiertoe bijdragen?
Anzegem
Een eerste ervaring als receptioniste is mooi meegenomen. Unique Waregem is voor een klant regio Anzegem op zoek naar een halftijds receptioniste.
Persoon werkt als telefonist-receptionist met nog allerhande administratieve taken. Zij bieden een toffe afwisselende functie in een bloeiende firma.