Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 381 jobs
BWT
Zaventem
Een autonome voltijdse functie (contract van onbepaalde duur) in een internationaal bedrijf. Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen.
Exselsia staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-upsysteem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten –…
Retail Partners Colruyt Group heeft in Mechelen een distributiecentrum voor de winkels van onder andere Spar, Alvo en Minimarket. Een opleiding op de werkvloer.
Keizer Karellaan - Charles Quint 586 1082 Sint-Aga...
Brussels
Voor ons kantoor te Brussel Munt zijn wij op zoek naar een parttime receptiemedewerker / onthaalbediende. Je allerbelangrijkste taak bestaat uit het ontvangen…
ELIGIO
Mechelen
Voor onze klant te Mechelen zoeken we een nieuwe collega die de receptie op een professionele manier kan beheren. Beheer van inkomende en uitgaande post *.
Een warm onthaal van onze bezoekers en klanten. Het beantwoorden en doorschakelen van telefoongesprekken. De behandeling van de post.
LCL BELGIUM
Machelen
LCL Data Centers is een Belgisch carrier neutraal datacenter dat haar klanten sinds 2002 een beveiligde omgeving voor de outsourcing van hun data aanbiedt.
Rogue Fitness Europe
Schelle
Customer Service /Front Desk Clerk – Rogue Europe. Provide a fast customer service. Forward all the customer's questions accordingly.
Dhr. Nico Leoni
Ternat
Als receptioniste ben je ambassadeur / ambassadrice van de merken die bij onze klant behoren. Voor onze klant te Ternat, een bekend bedrijf actief in de…
Optimalis NV, lid van Optimalis Group is reeds 20 jaar actief in het operationeel beleid (onthaal, ontvangst en bijstand in het beheer) van kantoren.