Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Receptioniste jobs in Zolder

Page 1 of 29 jobs
Radiant Color
Houthalen
Radiant Color is een scheikundig bedrijf in Houthalen dat behoort tot de Amerikaanse multinationale. In de ontwikkeling, productie en verkoop van fluorescerende…
Als onthaalmedewerker sta je in voor het professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers en het beheer van de telefooncentrale.
Agilitas
Zonhoven
Voor een leuk bedrijf in Zonhoven zijn wij opzoek naar een Receptionist/ Orderverwerking. Mensen ontvangen en verder helpen.
Onze klant is gespecialiseerd in de productie van zuivelproducten. Als receptionist sta je in voor het professioneel en vriendelijk ontvangen, registreren en…
Voor een van onze klanten in Zonhoven zijn we op zoek naar een Receptionist(e), die ook andere administratieve taken voor zijn/haar rekening neemt.
Houthalen-Helchteren
Voor onze klant te Houthalen actief in professionele transportoplossingen zijn we op zoek naar een receptionist: Ontvangen van klanten aan de balie.
Johan Francart
Beringen
Voorbereiden-uitvoeren en evalueren van leertrajecten Betreft de modules: Zakelijk Nederlands, secretariële vaardigheden, initiatie in de informatica en…
Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een receptionist(e)/medewerker orderverwerking om de commerciële binnendienst te versterken.
Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt en dus ook het gezicht van het bedrijf. Je staat in voor het onthaal van klanten en de toelichting van…
Voor een Belgisch voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een receptionist/orderverwerking. Dit voor de ondersteuning van de commerciële binnendienst.