Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 405 jobs
Schoonmaken van burelen en kantoorruimtes. Schoonmaken van refters in kantoren: In- en uitladen afwasmachine, koelkast nakijken,...
Bereid tot dagwerk (maandag-donderdag en sporadisch op vrijdag). Verpakken van marsepein (5 KG). Bereid om zelfstandig te werken alsook in team.
Bereid tot dagwerk (maandag-donderdag en sporadisch op vrijdag). Bereid om zelfstandig te werken. Visuele controle van de machines.
Als flensmonteur ben je verantwoordelijk voor het monteren en demonteren van flensverbindingen conform de gestelde eisen.
Je respecteert procedures en veiligheidsvoorschriften. Je hebt reeds een eerste ervaring opgedaan. Voltijdse tewerkstelling gedurende de hele zomer.
Inboeken van aankoop-, verkoopfacturen, banken en kassaverrichtingen. Eerste relevante ervaring als boekhouder.
Je neemt binnenkomende goederen in ontvangst. Je bent verantwoordelijk voor de stock en de bestellingen. Je kijkt toe op de orde en netheid van het magazijn.
Laden en lossen van vrachtwagens. Af en toe overuren, meestal rond stocktelling (1x per maand). Goede kennis van het Nederlands.
Je werkt aan de uitbouw van het klanten portfolio. Je bent het eerste aanspreekpunt in behandeling van alle tenders. Je werkt graag met cijfers.
Dagelijks vertrek je van thuis uit naar de werf of spreek je af met collega's op een centraal punt om samen te rijden.