Renovatie jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 182 jobs
Speciale Technieken willen we onze teams versterken met een ervaren Werkvoorbereider voor renovatie van tunnels in Brussel. Laat je sollicitatiebrief met C.V.
Speciale Technieken willen we onze teams versterken met een Werfleider Renovatie Infrastructuur voor renovatie van tunnels in Brussel.
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Minstens enkele of meerdere jaren relevante ervaring bij voorkeur binnen de Renovatie en Restauratie. Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan…
Je levert een cruciale bijdrage aan de realisatie van de verschillende nieuwbouw- , renovatie-, restauratie- en onderhoudswerken. Online sinds 14 oktober 2019.
Kapelle-op-den-Bos
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een bouwvakker renovatiewerken. Je staat samen met je collega of alleen in voor de renovatiewerken bij de klant:
Yenthel Van Gysegem
Vilvoorde
Samen met je collega’s plaats je ramen en deuren in nieuwbouw en renovatie. Onze klant is marktleider als het gaat om ramen en deuren in pvc, aluminium en hout!
wtcb.be
Limelette
Diagnose van gebouwen en bouwschade vóór renovatie. Geïndustrialiseerde technieken voor een versnelde en verbeterde renovatie. Dit zijn jouw voornaamste taken:
Yenthel Van Gysegem
Vilvoorde
Samen met je collega’s plaats je ramen en deuren in aluminium, renovatie maar ook nieuwbouw. Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van…
Mevr. Lisa Verlé
Vilvoorde +1 location
Je staat in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van…
Witteveen+Bos
Steenokkerzeel
Enkele aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur waar we recent aan hebben gewerkt zijn de renovatie van een sluizencomplex, infrastructuurontwerp…