Renovatie jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 200 jobs
Speciale Technieken willen we onze teams versterken met een ervaren Werkvoorbereider voor renovatie van tunnels in Brussel. Laat je sollicitatiebrief met C.V.
Speciale Technieken willen we onze teams versterken met een Werfleider Renovatie Infrastructuur voor renovatie van tunnels in Brussel.
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Minstens enkele of meerdere jaren relevante ervaring bij voorkeur binnen de Renovatie en Restauratie. Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan…
Kapelle-op-den-Bos
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een bouwvakker renovatiewerken. Je staat samen met je collega of alleen in voor de renovatiewerken bij de klant:
Voor de afdeling Restoratie, Renovatie en Speciale Technieken zijn we op zoek naar een Project Ingenieur voor de renovatie van tunnels in Brussel.
wtcb.be
Limelette
Diagnose van gebouwen en bouwschade vóór renovatie. Geïndustrialiseerde technieken voor een versnelde en verbeterde renovatie. Dit zijn jouw voornaamste taken:
Je levert een cruciale bijdrage aan de realisatie van de verschillende nieuwbouw- , renovatie-, restauratie- en onderhoudswerken. Online sinds 14 oktober 2019.
Als werfmanager ben je verantwoordelijk voor de inrichtingswerken van de bouwprojecten van Colruyt Group. Je bent verantwoordelijk voor het managen, organiseren…
Witteveen+Bos
Steenokkerzeel
Enkele aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur waar we recent aan hebben gewerkt zijn de renovatie van een sluizencomplex, infrastructuurontwerp…
Kennis van renovatie en restauratie is een pluspunt. Voor de vacature van ploeg dakwerker / renovatie zijn we op zoek naar iemand met volgende job capaciteiten …