Post your CV - It only takes a few seconds

Rijbewijs B jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 4,593 jobs
TRANSIT SERVICE
Stabroek
Vervoeren van personen in de haven. In het bezit zijn van een rijbewijs B Via radio communiceren Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Regels en…
Daarnaast ben je in het bezit van een definitief rijbewijs B en hecht je veel belang aan veiligheid in het verkeer. Je hebt voldoende kennis van het Nederlands.
ON TIME logistics
Antwerp (city)
Momenteel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bromfietskoerier. U verwerkt en vervoert pakketten en documenten in de maritieme sector.
In het bezit zijn van rijbewijs B. Voor een gekend bedrijf, gespecialiseerd in Tax-free producten, zijn we op zoek naar een ervaren koerier voor de vaste nacht!
Agilitas
Kontich
Je hebt een rijbewijs B en bent graag op de baan. Ben jij graag op de baan en heb jij interesse in een commerciële job? U zal dus steeds op de baan zijn.
Zibber
Antwerp (city)
Je bent in bezit van rijbewijs B. Wij maken kwalitatief goede en spannende woningpresentaties voor de vastgoedwereld. Een jonge club creatieve vakmensen.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Wil jij graag een uitdagende job als Industriële Technieker? Samen met onze klant in de regio van Zandhoven zijn we op…
Vickers Sales Professionals
Antwerp (city)
U bezoekt B2B klanten via koude prospectie en op afspraak. U peilt naar de huidige leverancier en behoeften van de klant en presenteert een op maat gemaakt…
Vickers Sales Professionals
Antwerp (city)
Je bezoekt prospecten in een vooraf overeengekomen sector en peilt naar de huidige leverancier en behoeften van de klant. Je rapporteert aan de sales manager.
Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.