Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,990 jobs
Daarnaast ben je in het bezit van een definitief rijbewijs B en hecht je veel belang aan veiligheid in het verkeer. Je hebt voldoende kennis van het Nederlands.
Je beschikt over een geldig rijbewijs van minimum 2 jaar. Voor een firma in Zeebrugge gespecialiseerd in transport, zijn we op zoek naar chauffeurs B/shunters.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B en spreekt vlot Nederlands? Contract for an indefinite term. Je gaat aan de slag als industrieel elektricien voor…
Curando
Bruges
Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. Van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg aan onze zorgvragers aan. En dat kunnen we niet alleen.
Je beschikt over een rijbewijs B. Iedereen heeft recht op vakantie, maar voor mensen met een beperking, ziekte of ouderdom is dit geen evidentie.
Voor ENGIE Cofely zijn wij op zoek naar een elektricien voor onze site aan het industrieterrein van Steenbrugge . Je hebt minimum 3 jaar werkervaring.
CC TALENT
Bruges
Stedelijk•Je beschikt minstens 2 jaar over een rijbewijs B. Je hebt bovendien al minimum 2 jaar een rijbewijs B. Ontmoet elke dag nieuwe mensen.
Infinity Jobs België
Knokke-Heist
Je bent in het bezit van rijbewijs B (GEEN VOORLOPIG). Je staat in voor het laden van je bestelwagen. Je rijdt van klant naar klant en lost de nodige goederen…
Je bent in bezit van een rijbewijs B. Voor onze klant regio Beernem zijn wij op zoek naar een METSER. Werken 50 tal kms in de regio rond Beernem.
Dhr. Ward Pattyn
Bruges
Je bent in het bezit van rijbewijs B. Functie Wij zijn op zoek naar een brandertechnicus, je gaat zelfstandig op baan met je bedrijfswagen.