Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,240 jobs
Agentschap Wegen en Verkeer
Hasselt
Je beschikt over een rijbewijs B. Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.
Daarnaast ben je in het bezit van een definitief rijbewijs B en hecht je veel belang aan veiligheid in het verkeer. Je hebt voldoende kennis van het Nederlands.
Je hebt een rijbewijs B en een eigen wagen ter beschikking. Je staat in voor het schoonmaken van vloeren, meubilair, ramen, ... Een parttime job van 30 u/week.
Rijbewijs B, BE of CE. Je staat in voor het snoeien van bomen en bossen onder hoogspanningslijnen. Je werkt met tractors, hoogtewerkers, kettingzagen, ...
Mevr. Sonja Comhair
Tongeren
De documenten nakijken (uurroosters, bestelling, ...)Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt ervaring met het besturen van een bestelwagen.
Rijbewijs B, BE of CE. Samen met onze klant, gelegen te Bilzen en gespecialiseerd in het snoeien en verzorgen van bomen, zijn we op zoek naar een handlanger.
PZ Solutions
Hasselt
Je bent in het bezit van een rijbewijs B. PZ Solutions verzorgt elektrische installaties die door ons of door de klant ontworpen worden.
De Vlaamse Waterweg Nv
Hasselt
Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B. De functie in het kort. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse opvolging van onze…
Marc Smits
Hasselt
Je kan zelfstandig werken en je opdracht op een goede manier organiseren je beschikt over een rijbewijs B en bent graag onderweg. 3,5t en max. 8 plaatsen.
De Vlaamse Waterweg Nv
Hasselt
Je beschikt uiteraard over een rijbewijs type B en minimum 1 jaar relevante professionele ervaring in het vervoeren van directieleden. De functie in het kort.