Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,359 jobs
Je maakt onderdeel uit van de afdeling logistiek. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van goederen en alles wat daarbij komt kijken.
Daarnaast ben je in het bezit van een definitief rijbewijs B en hecht je veel belang aan veiligheid in het verkeer. Je hebt voldoende kennis van het Nederlands.
Agentschap Wegen en Verkeer
Hasselt
Je beschikt over een rijbewijs B. Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.
Voor een bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je zal flexibel ingezet worden binnen het bedrijf aan verschillende lijnen.
Rijbewijs B, BE of CE. Je staat in voor het snoeien van bomen en bossen onder hoogspanningslijnen. Je werkt met tractors, hoogtewerkers, kettingzagen, ...
Je bent in bezit van rijbewijs B en zorgt voor eigen vervoer. Het Poetsbureau… is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Vlaanderen.
Je hebt een rijbewijs B en een eigen wagen ter beschikking. Je staat in voor het schoonmaken van vloeren, meubilair, ramen, ... Een parttime job van 30 u/week.
Je hebt een rijbewijs B op zak. Elke dag de lekkerste tapas maken? En je in zuiderse sferen wanen op het werk? Ga aan de slag polyvalente voorbereider.
In het bezit zijn van een rijbewijs B. Voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur. Bijkomende verlofdagen bovenop de wettelijke vakantiedagen.
Je bent in het bezit van rijbewijs B of BE. Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een gemotiveerde grondwerker. En hebt hier al ervaring in opgedaan.