Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,447 jobs
Daarnaast ben je in het bezit van een definitief rijbewijs B en hecht je veel belang aan veiligheid in het verkeer. Je hebt voldoende kennis van het Nederlands.
Dhr. Lambert
Alken
Groep Autoveiligheid is de erkende ondernemingen voor het afnemen van examens voor het rijbewijs in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.
Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een koerier / chauffeur B. Veel stops zijn voor jou geen probleem.
De Vlaamse Waterweg
Hasselt
€2.373 per maand
Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B. Je wordt tewerkgesteld in het team loopbaanontwikkeling binnen de HR Dienst van de afdeling Algemene…
Zibber
Hasselt
Je bent in bezit van rijbewijs B. Wij maken kwalitatief goede en spannende woningpresentaties voor de vastgoedwereld. Een jonge club creatieve vakmensen.
De Vlaamse Waterweg Nv
Hasselt
€2.373 per maand
Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B. Tot en met 8 oktober 2019. De functie in het kort. Je wordt tewerkgesteld in het team loopbaanontwikkeling…
Diabeton
Houthalen
In het bezit zijn van een rijbewijs B of C. Gemotiveerd zijn en flexibel kunnen werken. Ervaring op bouwwerven geniet de voorkeur.
Mireille Szalay
Lommel
VPN, mobiele telefonie (Android, Blackberry, GSM) - je beschikt over een rijbewijs B en bent bereid om je eigen wagen te gebruiken voor uw verplaatsingen tussen…
Agilitas
Zonhoven
Onze opdrachtgever is een grote speler in de schoonmaaksector. Ter versterking van hun team zoeken we een Inspecteur/Inspectrice voor de regio Limburg/Kempen.
Zibber
Hasselt
Je bent in bezit van rijbewijs B en in bezit van een eigen bolide! Is fotografie je grote passie? Ben je als freelancer actief en zoek je nog extra opdrachten?