Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Run4medical jobs

Page 1 of 52 jobs
Run4Medical
Hoboken
Onze klant is een distributiecenter van medicijnen. Momenteel zoeken wij iemand voor de receptie van de goederen. Je werkt met een scan-systeem.
Run4Medical
Berchem
Je maakt deel uit van een team van coördinatoren die zorgen voor een vertaling van de doelstellingen naar de werkvloer. Opvolgen van het verpleegkundig consult.
Run4Medical
Scherpenheuvel
Als Hoofd bewonerszorg in een woonzorgcentrum maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur.
Run4Medical
Vilvoorde +1 location
Je onthaalt patiënten en hun begeleider bij aankomst op de Spoedafdeling, evalueert de ernst van hun situatie, je schat de urgentiegraad van de behandeling in…
Run4Medical
Grobbendonk
Mee instaan voor de orde en netheid van de kamers en gemeenschappelijke delen. Orde- netheid en hygiëne zijn zeer belangrijk bij onze klant.
Run4Medical
Antwerp (city)
Onze klant is een woonzorgcentrum. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding • Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de…
Run4Medical
Turnhout
In een team met 4 directe collega’s verzeker je de correct aflezing en verwerking van diverse microbiologische analyses.
Run4Medical
Zele
"Een echte trekkersfunctie met focus op teamwork en ruimte voor ontplooiing van organisatietalent” •Je bemant de balie, beantwoordt inkomende telefoons en maakt…
Run4Medical
Geel
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een boeiende job in een dynamische omgeving en groeiende sector? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!
Run4Medical
Turnhout
Onze klant is een labo dat analyses doet op voedingsstalen. Je staat in voor het correct inzetten van microbiologische stalen.