Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,010 jobs
Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij Rusthuis in Ravels. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van…
Campus Dommelhof
Tielt-Winge
Campus Dommelhof wil zorg, gezondheid, ontmoeting en ontspanning op een natuurlijke wijze integreren in haar zorgdorp voor senioren.
Als keukenmedewerker in een rusthuis zal je instaan voor volgende taken: Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt.
Caro services
Hoepertingen
Eerst na een goede werf opkuis kan pas de afwerking en de inrichting van het gebouw beginnen. Eén van de specialisaties van Caro Services is werf opkuisen voor…
Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Ook als er zich een probleem voordoet.
Avec 270 pharmacies, 20 magasins iU et un chiffre d’affaires de €500 mio, Multipharma est le leader de la distribution pharmaceutique en Belgique.
Vandenbussche
Aalter
Als calculator bij familiale onderneming Vandenbussche zorgt u voor de correcte kostprijsberekening van aanbestedingsdossiers tot en met klasse 8.
Alcopro
Tessenderlo
Sinds 2007 plaatst Alcopro flexibele vloerbekleding. Dit doen we onder andere in zieken- en rusthuizen, revalidatiecentra, kantoren, woonprojecten, scholen,…
Mevr. Miryam Wolfs
Genk
In het woon- en zorgcentrum Uilenspiegel verblijven zorgbehoevende oudere personen. WZC Uilenspiegel beschikt over 93 woongelegenheden. U werkt 1 op 2 weekends.
Johan Wastijn
Deerlijk
U helpt bij de voorbereiding van de maaltijden - u staat in voor het portioneren van de maaltijden - u helpt bij de schoonmaak van de lokalen van de keuken -…