Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Rusthuis jobs in Brussels

Page 1 of 200 jobs
Als keukenmedewerker in een rusthuis zal je instaan voor volgende taken: Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt.
Wouter Van Audenaerde
Ternat
Polyvalent technieker voor het opvolgen van de technische installaties en het oplossen van technische defecten in het rusthuis en de groep van…
Dhr. Arits
Dilbeek
Als zorgkundige sta je in voor een correcte uitvoering van de zorgkundige taken op vlak van hygiëne, zorg, voeding en comfort. Je creëert een positieve sfeer.
Mevr. Everaerts Sara
Machelen
De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze…
Overijse
Overijse
€1.927 - €3.243 per maand
OCMW Overijse / Woonzorgcentrum Mariendal is op zoek naar een contractuele medewerker voor volgende vacature: Bruto maandelijks min. €1.927,37 – max. €3.243,11 …
Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Ook, als er zich een probleem voordoet.
OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN
Brussels
Je verzorgt en helpt de bewoners zodat zij zich mentaal en fysisch goed voelen en dit in een huiselijke en animatieve omgeving.
OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN
Brussels
Fairtrade gemeente Hoeilaart ligt in het midden van Vlaams-Brabant, omgeven door het Zoniënwoud en ook wel bekend als het glazen dorp, vanwege de druiventeelt.
Dhr. Van Dam Jean-Paul
Wezembeek-Oppem
Ben jij de collega die samen met ons ervoor zorgt dat Hier wonen is meer dan zorg geen holle slogan is maar realiteit. Proper linnen ontvangen en verdelen.
Horeca Logistic Services
Ternat
Wil je deel uit maken van een familiebedrijf? Wij werven 2 chauffeurs aan – rijbewijs C - voor onze site te TERNAT.