Rusthuis jobs in Laken

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 210 jobs
Als keukenmedewerker in een rusthuis zal je instaan voor volgende taken: Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt.
Avec 270 pharmacies, 20 magasins iU et un chiffre d’affaires de €500 mio, Multipharma est le leader de la distribution pharmaceutique en Belgique.
Regiotalent
Anderlecht
Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Ook, als er zich een probleem voordoet.
Dhr. Deraedt Luc
Vilvoorde
Je klanten zitten voor een groot stuk in de retail (winkelketens) en in de zorgbranche (ziekenhuizen, rusthuizen en zo) en jij bewerkt zowel de eigen klanten…
Dhr. Geert Meysman
Aalst
Voor onze afdeling ‘Air & Kitchen Maintenance’ zijn we op zoek naar een Industriële Reiniger industriële schoonmaak voor verschillende bedrijven regio Opwijk -…
Mevr. Verhoeven Frieda
Vilvoorde
Als zorgkundige help je mee de autonomie van de resident te ondersteunen. Je zorgt voor een bepaalde vorm van comfort en veiligheid zodat de bewoner zich 100%…
Dhr. Van Dam Jean-Paul
Wezembeek-Oppem
Ben jij de collega die samen met ons ervoor zorgt dat Hier wonen is meer dan zorg geen holle slogan is maar realiteit. Proper linnen ontvangen en verdelen.
Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Ook, als er zich een probleem voordoet.
ZORGBEDRIJF VILVOORDE
Vilvoorde
Als unieke speler binnen het zorglandschap van Vilvoorde biedt ons zorgbedrijf een ruime waaier aan openbare diensten op vlak van ouderenzorg, thuiszorg en…
Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Ook als er zich een probleem voordoet.