Rusthuis jobs in Zeebrugge

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 82 jobs
AZ Sint-Lucas Brugge
Bruges
U heeft ervaring in de keuken/horeca, bij voorkeur in een ziekenhuis of een rusthuis. Als medewerker voeding staat u samen met het keukenteam in voor het…
Zin in een job als verzorgende in de thuiszorg? Heb je een warm hart voor zorgbehoevende mensen? Dan is werken bij Familiehulp iets voor jou!
Ibe Vanhauwaert
De Haan
Als zorgkundige binnen Zeecentrum Duneroze sta je in voor de zorg van hoogbejaarde bewoners met uiteenlopende zorggraad. De rest van de week vrij.
Denolf Ingrid
De Haan
Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging van onze residenten. Je biedt hulp bij ADL. We onderscheiden 3 werkdomeinen:persoonsverzorging, algemeen functioneren…
Dhr. Francis Van Laere
Bruges
Huize Vogelzang is een zorgcentrum voor een 50-tal religieuzen. Vanaf 1/4/2021 worden wij een erkend woon-zorgcentrum. Informatie met het team uitwisselen.
Rik Coture
Bruges
WZC Engelendale zoekt een zorgkundige voor het versterken van het zorgteam. U staat in voor de dagelijkse zorg en begeleiding van de oudere zorgvragers.
AV Het Dak
Knokke-Heist
Welzijnsvereniging ‘Het Dak’ (Knokke-Heist) omvat de instellingen WZC De Noordhinder, WZC O-L.-V. Van Troost en de serviceflats De Mardyck.
Mevr. Pollet Eveline
Blankenberge
Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners.
Mevr. Angélique Van Ooteghem
Bruges
Zit de zorg voor ouderen je in het bloed? Wil je alles weten over persoonsgerichte zorg en werk je graag mee aan de invulling van een zinvolle dagbesteding bij…
HERDERSHOVE
Bruges
*Zit de zorg voor ouderen je in het bloed? Wil je alles weten over persoonsgerichte zorg en werk je graag mee aan de invulling van een zinvolle dagbesteding bij…