Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,571 jobs
Nous cherchons des Sales Advisors (h/f) pour ...! La fonction de Sales Advisor H&M renferme beaucoup de responsabilités et beaucoup de fun.
Fleur Deprez
Hooglede
Als Sales Promotor rapporteer je rechtstreeks aan de Commercieel Directeur. Je verkoopt een kwalitatief en sterk innovatief product.Vanuit de hoofdzetel kan je…
Als Sales Promotor rapporteer je rechtstreeks aan de Commercieel Directeur. Vanuit de hoofdzetel kan je rekenen op een sterk sales team.
The Commercial Sales Support Assistant assists the management and sales team in the follow up of customers, orders and all related administration.
Annelies Ostermeyer
Roeselare
Als internal sales ondersteun je samen met het team de extern verkoper dat instaat voor de verkoop van vrachtwagenonderdelen aan garagisten en grote…
Denis Detemmerman
Kortrijk
Marketing, sales, logistiek, klanten, event verantwoordelijken; Wat zit erin voor jou ?Je komt terecht in een wereld waar je wordt omringd door aangename,…
Annelies Tessier
Roeselare
Je geeft commerciële en administratieve ondersteuning aan de sales managers. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van offertes en orders.
Mevr. Nathalie Claerhout
Roeselare
Je werkt mee aan de commerciële groei van het bedrijf en dit door middel van outbound sales en inbound marketing activiteiten.
Crop's
Ooigem
Als international sales developer open jij de deuren van niche markten binnen de internationale foodservice en horeca wereld.
Elisa Wittevrongel
Kuurne
Voor onze Concept Fashion Store in Kuurne zijn wij op zoek naar een Sales Assistant (24u/week) Job omschrijving: ZIN OM TE WERKEN IN EEN CREATIEVE OMGEVING?