Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Schilder, Behanger jobs in Ghent

Page 1 of 58 jobs
DE PILOTEN
Ghent
Je hebt reeds enkele jaren ervaring als schilder opgedaan. Voor een firma regio Gent zoeken we een ervaren schilder. De muurbekleding voorbereiden en lijmen.
Mevr. Sofie Cooreman
Lochristi
Je staat in voor het uitvoeren van algemene schilderwerken bij particulieren in het Gentse. Peintre en bâtiment 60 mois. Orde, netheid en oog voor detail.
Willems Cnockaert
Gentbrugge
Je bent als schilder hoofdzakelijk actief in de regio Groot-Gent, bij particulieren en dit voor zowel binnen- als buitenwerk. Je kan behangen (zowel gewoon;
Dhr. Jean Paul Schiettecatte
Oudenaarde
Voor onmiddellijke indiensttreding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. Je staat in voor schilderwerken (zowel buiten als binnen)…
Agilitas
Evergem
Heb je ervaring als schilder of kennis van interieurafwerking? Dan hebben wij een uitdagende job voor jouw! Aan de hand van een productietekening, gemaakt door…
We zijn op zoek naar industriële schilders (Regio Gent)! Heb je ervaring met industriële schilderwerken en zandstralen? Je beschikt over eigen vervoer.
Mail snel je cv naar aalst.construct@konvert.be - Reeds enkele jaren ervaring als schilder en behanger. Heb jij ervaring als schilder?
Voor de afwerking van schilder-, behang- en lakwerken. Voor onze klant te Mol zijn we opzoek naar een Schilder met (een eerste) ervaring te Gent.
Je hebt reeds een eerste ervaring als schilder op zak. Als schilder kun je binnen dit bedrijf jouw passie ten volste uitwerken. Kunt u bij dit bedrijf terecht.
Bij voorkeur ervaring als industrieel schilder of reiniger. Onderhoud van machines en constructie voor het voorkomen van roest en slijtage.