Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 322 jobs
Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een schilder. Je hebt ervaring als schilder, bij voorkeur ook met behangen en vloerbekleding.
Je hebt ervaring als schilder. De Lijn in Anderlecht is op zoek naar een technicus gebouwen/schilder. De startplaats is in Anderlecht en van daaruit ga je de…
Verwater
Antwerp (city)
Wij zijn op zoek naar een industrieel schilder voor het uitvoeren van schilderwerken, zandstralen, houtstralen, pistoolspuiten en metalliseren.
Mevr. Sofie Cooreman
Lochristi
Je staat in voor het uitvoeren van algemene schilderwerken bij particulieren in het Gentse. Peintre en bâtiment 60 mois. Orde, netheid en oog voor detail.
DE PILOTEN
Ghent
Je hebt reeds enkele jaren ervaring als schilder opgedaan. Voor een firma regio Gent zoeken we een ervaren schilder. De muurbekleding voorbereiden en lijmen.
Mevr. Katrien Van Winkel
Leuven
De verf klaarmakenJe kan zelfstandig werken als schilder en/ of in gyproc. Je staat in voor alle schilderwerken in het bedrijf. Peintre en bâtiment 24 mois.
Edibo
Wavre
Als schilder/spuiter zal je tewerkgesteld worden in ons eigen staalatelier en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende spuitwerkzaamheden…
Agilitas
Evergem
Heb je ervaring als schilder of kennis van interieurafwerking? Dan hebben wij een uitdagende job voor jouw! Aan de hand van een productietekening, gemaakt door…
Deplaecie Anouchka
Harelbeke
Zelfstandig een ruimte kunnen voorbereiden en afwerken met oog voor detail. Heb je minstens 3 jaar (full-time )ervaring, Kan je plamuren , behangen en…
Costaff
Antwerp (city)
Als schilder werk je zowel binnen- als buiten. Je zal zowel schilder- en behangwerken uitvoeren bij particulieren als bedrijven. Rijbewijs B is een plus!