Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 355 jobs
Edibo
Wavre
Als schilder/spuiter zal je tewerkgesteld worden in ons eigen staalatelier en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende spuitwerkzaamheden…
Tempo-Team Construct recrute plusieurs poseurs de sols pour la région verviétoise. Tu prépares les matériaux et les résines,. Tu es peintre ou menuisier?
Costaff
Antwerp (city)
Als schilder werk je zowel binnen- als buiten. Je zal zowel schilder- en behangwerken uitvoeren bij particulieren als bedrijven. Rijbewijs B is een plus!
Kurt Leroy
Alken
Verder schilder je de muren, plafonds, deuren, ... en dit volgens diverse technieken oa verven met borstel, spuiten met airless. Peintre en bâtiment 24 mois.
Deplaecie Anouchka
Harelbeke
Zelfstandig een ruimte kunnen voorbereiden en afwerken met oog voor detail. Heb je minstens 3 jaar (full-time )ervaring, Kan je plamuren , behangen en…
Dhr. Kurt Vermandere
Wervik
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schilder. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je beschikt over 5 jaar ervaring als schilder.
Kristof Ooghe
Heuvelland
U staat in voor schilderwerken, behangen en vloerbekleding in particuliere woningen zowel binnen als buiten. Daarnaast leert u ook gevelbepleistering aanbrengen…
Mevr. Sofie Cooreman
Lochristi
Je staat in voor het uitvoeren van algemene schilderwerken bij particulieren in het Gentse. Peintre en bâtiment 60 mois. Orde, netheid en oog voor detail.
Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een schilder. Je hebt ervaring als schilder, bij voorkeur ook met behangen en vloerbekleding.
Verwater
Antwerp (city)
Wij zijn op zoek naar een industrieel schilder voor het uitvoeren van schilderwerken, zandstralen, houtstralen, pistoolspuiten en metalliseren.