Schilder jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 26 jobs
Edibo
Wavre
Als schilder/spuiter zal je tewerkgesteld worden in ons eigen staalatelier en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende spuitwerkzaamheden…
GMS-Leuven
Leuven
Je bent een allround carrosseriemedewerker met als hoofdtaak voorbereidings- en schilderwerken. Je voert kleine montage – en demontagewerken uit.
Jobfixers Asse Industry
Londerzeel
Voor een garage te Londerzeel zijn we op zoek naar een carrossier die wil werken als schilder voorbereider in de zware voertuigen.
Vilvoorde
Je staat via telefoon en e-mail in voor de verftechnische ondersteuning van professionele schilders, medewerkers van de verfgroothandels, DIY klanten en onze…
KOMPAS
Bierbeek
Wij zijn opzoek naar een schilder met ervaring voor het schilderen van onze eigen projecten. De afwerkingsgraad is zeer hoog. Ervaring is dus een must.
Je komt terecht in een bedrijf met naam en faam in de schilder- en decoratiewerken en bij klanten die zich in hoger segment bevinden.
Kampenhout
Solliciteer dan nu voor deze vacature Schilder. Ben je een handige harry en heb je reeds enkele jaren ervaring als schilder? (+/- 75% van de job).
Kampenhout
Je staat mee voor het maken van hun product, wat inhoudt dat je: Dit op kleine schaal, geen bandwerk! Er wordt steeds op maat gewerkt;
Mevr. CARINA CARLIER
Asse
Je staat in voor diverse voorbereidingswerken op auto's, camionnetten , lichte vrachtwagens, helicopters. Peintre en carrosserie 24 mois.
Voor onze klant in Leuven zoeken wij een tijdelijke schilder, dit voor het schilderen van buizen op een werf. We zijn op zoek naar een kandidaat die beschikbaar…