School jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 57 jobs
VRIJE BASISSCHOOL DE KIEM
Ruiselede
Middagtoezicht bij kinderen van de lagere school. Vlot kunnen omgaan met kinderen van de lagere school. De leef- en opvangruimte van de kinderen inrichten en de…
DE TRIANGEL
Lievegem
Afstemmen met ouders, therapeuten, school EN ontwikkelingsgericht werken. In de Tuimelaar (multigroep en buitenhuis) verblijven 9 kinderen en jongeren met een…
Dhr. Pascal Craeye
Bruges
Opdracht van 16 uur, tot einde schooljaar. 1ste, 2de en 3de jaar ASO. Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur.
KONINKLIJK ATHENEUM I
Bruges
Leerkracht Nederlands Engels voor de tweede en derde graad. Enthousiaste persoon die jongeren wil motiveren om een taal te leren.
INSTITUUT SANCTA MARIA
Ruiselede
Je hoofdtaak bestaat uit de busbegeleiding van de leerlingen (voor en na school), en de schoonmaak van het schoolgebouw en sanitair. Je kan omgaan met kinderen.
SINT LEOCOLLEGE
Bruges
De directeur zal verantwoordelijk zijn voor het kleuteronderwijs en het eerste leerjaar en nauw samenwerken met de directeur verantwoordelijk voor de lagere…
Mevr. Cathérine Ryckeboer
Bruges
Halftijdse functie (19u/week) binnen DAC-project 'Gezondheidsvoorlichting- en opvoeding bij schoolgaande kinderen in de regio Brugge'.
CLB BRUGGE(N)
Bruges
Halftijdse functie (19u/week) binnen DAC-project 'Gezondheidsvoorlichting- en opvoeding bij schoolgaande kinderen in de regio Brugge'.
Buso secundaire school Spermalie
Bruges
Leraar muziek en artistieke vorming in het buitengewoon onderwijs type 9, type 6 en type 7 opleidingsvorm 4 waar de leerlingen de leerstof van het gewoon…
High school diploma (A Levels). You are authentic and different. You are looking for new challenges that motivate and invigorate you.