School jobs in Oudenaarde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 278 jobs
vzw Sudbury
Ghent
Sudbury School Gent is een democratische school voor zelfsturend leren. Je wil bijleren over een school waarin jongeren inspraak krijgen en hun eigen koers…
Agilitas
Zottegem +1 location
Schoonmaker gezocht voor school te Zottegem. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de schoolgebouwen. Je hebt ervaring als poetshulp.
Josephine Velghe
Waregem
€13,28 per uur
Je komt terecht op een School in Waregem en staat er in voor de algemene schoonmaak. Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. HET SCHEMA (18 u/week) MAANDAG:
Odisee
Ghent
Vooropgestelde leerdoelen op school en op hun. Verzorg je lesactiviteiten voor studenten in de. Elekromechanische systemen en Ontwerp- en. Je bent bereid om de.
vzw nummer 7
Huise
€7 per uur
Onze buitenschool startte op 3 september 2018.Nummer 7 brengt meerdere onderwijsperspectieven samen. Leerlingen komen er in klasverband werken-werkplekleren.
Dhr. Jan Buyl
Kortrijk
In kader van het lerarenplatform zijn we op zoek naar gedreven en gemotiveerde leerkrachten secundair onderwijs om binnen de scholengemeenschap athena aan de…
Agilitas
Brakel
Voor een school in de regio van Brakel zijn we op zoek naar een deeltijdse poets- en/of keukenhulp. Heb je graag dat alles er netjes bij ligt?
Bram Meulenijzer
Oudenaarde
Voor een 3/4-en lesopdracht in onze 3e graad BSO Elektriciteit is het GO! Atheneum Oudenaarde op zoek naar een gemotiveerde leerkracht.
DE RINGELWIKKE (STEINERSCHOOL)
Ronse
Verdere inlichtingen kan men verkrijgen bij Michael De Herdt, directeur van de school, op het nummer 055/605245. Dit ten laatste tegen vrijdag 18 oktober.
Representation in recruitment related events ( job fairs , exhibitions, schools and universities). The Talent Acquisition Partner is responsible for the…